Workshops

Op een kinderdagverblijf, sportvereniging of buitenschoolse opvang bent u verantwoordelijk voor de kinderen van uw klanten, de sporters en andere aanwezigen. Ondanks dat u zo goed mogelijk zorgt voor alle kinderen zit een ongeluk in een klein hoekje.

In een organisatie hebben vaak enkele mensen een BHV cursus gedaan. De andere begeleiders of trainers hebben vaak minder ervaring met het verlenen van eerste hulp. Dit geldt ook voor de meeste ouders en grootouders die op kinderen passen.

KNV EHBO Rotterdam geeft workshops die speciaal gericht zijn op kinderen of sporten, zodat degene die de workshop hebben doorlopen, een eerste idee hebben wat ze moeten doen bij een incident. De workshop wordt op maat gemaakt en kan op een locatie worden gegeven. We hebben verschillende workshops verzorgd op BSO’s, scholen en sportverenigingen.

De kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de benodigde materialen en bedragen meestal € 10,−− a  € 20,−− P.P.  De workshop duurt ongeveer 2 a 3 uur en heeft een theoretisch gedeelte met aandacht voor de vragen die er zijn vanuit de organisatie, en een praktisch gedeelte.
Heeft u interesse? Neem dan contact op via e-mail: info@ehborotterdam.nl